Primul curs international din Romania specializat in reproducerea umana asistata, iunie 2017

Centrul de fertilitate Omini Clinic participa in perioada 9-11 iunie 2017 la primul curs international din Romania specializat in reproducerea umana asistata.

Evenimentul este organizat de IFFS (international Federation of Fertility Societies), in parteneriat cu Societatea Romana de Medicina Reproductiva si alti organizatori locali, la hotelul Ramada din Iasi. Scopul cursului este de a aduna experti din tara si de peste hotare pentru a prezenta si discuta ultimele tehnici in domeniu, aplicabilitatea acestora, tratamente si diagnosticuri standard precum si recomandari intre specialisti.

Printre invitatii evenimentului mentionam doctorii Mark Hamilton, Dominique de Zeigler, Richard Kennedy, Virginia Bolton, Tina Buchholz si alti specialisti de renume, dintre care si doi romani apreciati peste hotare – dr Edgar Mocanu, realizat la cel mai inalt nivel in Irlanda si dr Paul Pirlea din Geneva, Elvetia.

Echipa medicala a centrului de fertilitate Omini Clinic din Iasi participa activ la organizare si, de asemenea, cu cinci prezentari in plen.

Suntem bucurosi ca acest curs international in reproducerea umana asistata se organizeaza in Romania, un pas important pentru specialisti si pentru tara noastra. Acest congres este esential atat pentru activitatea medicala cat si cea de cercetare din domeniu, marcand de asemenea consolidarea relatiei cu cercetatori si experti din intreaga lume. Alegerea Iasului drept orasul gazda a evenimentului ne onoreaza si reprezinta o bine meritata apreciere a scolii iesene de Fertilizare in Vitro, care marcheaza peste 10 ani de expertiza si rezultate remarcabile.

Suntem extrem de recunoscatori si multumim celor de la IFFS, Societatii Romane de Medicina Reproductiva precum si celorlalti organizatori.