Program de evaluare gratuita a fertilitatii de cuplu

Inscrierile se fac telefonic la receptia clinicii la numarul dedicat : 0724 394 550

 

Datorita succesului  initiativei in anii precedenti, am marit numarul persoanelor care se pot inscrie in program!

Incepand cu anul 2018, in fiecare luna,  20 de cupluri pot beneficia de analize gratuite de fertilitate! 

Problemele de fertilitate afecteaza un cuplu de varsta reproductiva din sase. Informarea asupra sanselor de a avea un copil este o nevoie reala pentru aceste cupluri si primul pas pentru a putea ajunge la sarcina dorita.

Infertilitatea este o boala, iar ignorarea ei sau intarzierea cu care se apeleaza la un specialist in tratarea infertilitatii poate agrava situatia si reduce sansele de a obtine o sarcina chiar si prin cele mai sofisticate proceduri medicale.

Anca Berescu     doctor-bogdan-scurtu     Mihaila Catalin

    Dr. Anca Berescu                         Dr.Alexandra Carp                          Dr.Bogdan Scurtu                       Dr.Catalin Mihaila       

Din aceste motive, incepand cu 1 iunie 2014, Centrul de Fertilitate Ominiclinic a lansat programul PLANURI DE FAMILIE in vederea evaluarii GRATUITE a starii de fertilitate a cuplurilor, din Romania si Republica Moldova. Datorita numarului mare de inscrieri in program, s-a hotarat continuarea acestuia si in 2018.

Cuplurile inscrise vor fi consiliate, investigate si la final vor avea un tablou exact asupra sanselor reproductive. De asemenea, si cel mai important, vor primi si recomandari avizate de la specialistii nostri in tratarea infertilitatii de cuplu.

 

Cuplurile pot beneficia o singura data de aceasta campanie indiferent de numarul de inscrieri pentru aceleasi persoane.

NU pot beneficia de aceasta campanie persoanele care au mai fost paciente ale clinicii, indiferent de medicul la care au fost. 
 

Beneficiile programului:In cadrul acestui program, clinica noastra ofera lunar gratuit, unui numar de 20 cupluri :

  • spermograma, cu interpretarea acesteia pentru partener;

  • consultatie si ecografie pentru partenera;

  • consiliere de cuplu.

Spermograma se poate efectua cu programare inainte de consilierea de cuplu.

Cel mai indicat este realizarea consultatiei si ecografiei in ziua 2-5 a ciclului menstrual sau in ziua 10-14 a ciclului menstrual.

 

INSCRIE-TE GRATUIT sunand la 0724 394 550  !

 

Pentru informatii suplimentare puteti sa ne scrieti un e-mail la adresa catalina.chirila87@yahoo.com sau sa sunati la numarul de telefon 0722 35 99 41