S-au suplimentat fondurile pentru Subprogramul National FIV/ET 2017

Ministerul Sanatatii aduce vesti bune in 2017-2018 cuplurilor infertile, prin suplimentarea de fonduri dedicate Subprogramului National FIV/ET.

Datorita istoricului de performanta din anii anteriori, OminiClinic participa si anul acesta in Subprogamul National. Astfel, cuplurile care doresc sa beneficieze de tratamente de fertilitate finantate partial de catre Ministerul Sanatatii pot alege OminiClinic pentru efectuarea procedurii FIV.

Reamintim faptul ca beneficiarii subprogramului trebuie sa indeplineasca criteriile de eligibilitate stabilite la nivel national in OMS 386/31.03.2015. Acestea vor permite o selectie obiectiva a cuplurilor in cea mai mare concordanta cu indicatiile de efectuare a procedurilor.

Cititi in continuare mai multe informatii despre criteriile principale pentru beneficiarii subprogramului si despre documentele necesare inscrierii.

Ne bucuram ca Ministerul Sanatatii a hotarat includerea clinicii noastre in acest Subprogram pentru a putea veni in ajutorul numarului mare de cupluri din zona Moldovei care isi doresc sa obtina o sarcina, nu reusesc in mod natural si nu au posibilitatea financiara de a sustine integral tratamentele de fertilitate.

In anul 2015, clinica de fertilitate OminiClinic a intrat in top 3 al clinicilor specializate in fertilitate la nivel national, obtinand o rata de succes de 48%.

 

 

Pentru mai multe informatii sau pentru inscrieri ne puteti apela la numarul de telefon 0730 021 789 sau la adresa de email: catalina.munteanu@ominimaterna.ro.