Fertilizare In Vitro de la Chisinau la Iasi

Fertilizare In Vitro de la Chisinau la Iasi

 

Șansa ta de a obține o sarcină în colaborare cu Centrul medical FetalMed din Chișinău și Centrul de Fertilitate OminiClinic din Iași cu minimul necesar de deplasări.

Abordarea noastră diferă în funcție de cuplu și fiecare tratament este personalizat. Nu mergem pe principiul "tratament universal" atunci când tratăm un cuplu. Fiecare pacient este UNIC pentru noi.

Primim și cele mai dificile cazuri de infertilitate, inclusiv acelea care au fost refuzate sau nu au avut reușite în altă parte. Prioritatea noastră este sa vă ajutăm să aveți un copil, nu să refuzăm cuplurile care au nevoie de ajutor, doar ca să ne menținem ratele de succes.

4 paşi pentru o familie împlinită

1 Consultația inițială de evaluare a fertilității de cuplu 

Chișinău, Durata tratamentului : 1 lună

Se stabilește diagnosticul în baza investigațiilor și analizelor specifice de fertilitate pentru femeie și pentru bărbat. Se concepe un tratament personalizat pentru cuplu sub monitorizare medicală de specialitate cu Dr. Adrian Borș și Dr. Tatiana Revencu la FetalMed.

2 Stimularea și monitorizarea ovariană

Chișinău, Durata monitorizării : 10 zile 

Se urmărește protocolul de tratament stabilit de specialiștii în fertilitate. Pe parcursul acestuia se monitorizează ecografic și hormonal stimularea ovariană în cursul a 4 vizite la medic la clinica FetalMed.

3 Extragerea ovocitelor prin puncție ovariană

Iași, Durata : 1 zi

Recoltarea ovocitelor se face prin puncție vaginală ghidată ecografic, cu anestezie generală, în condiții de confort maxim la OminiClinic Iași. În aceeași vizită se recoltează și proba de spermă necesară pentru realizarea fertilizării în vitro în laboratorul clinicii, în vederea obținerii embrionilor. Cuplul poate pleca acasă în aceeași zi.

4 Embriotransferul

Iași, Durata : 1 zi

Transferul embrionilor în uter este o procedură relativ simplă, nedureroasă, ce are loc, de obicei, după 5 zile de la recoltarea ovocitelor, când ajung la stadiul de blastocist, iar pacienta poate pleca acasă în aceeași zi.

 

Cât costă Fertilizarea In Vitro?

Procedurile vor fi achitate astfel:

  • 300 euro la FetalMed Chișinău
  • 1000 euro după puncția foliculară la OminiClinic Iași 
  • 700 euro, doar dacă se obțin embrioni și se efectuează transferul lor la OminiClinic Iași.

 * nu include costul tratamentelor medicamentoase sau al analizelor ; include una din următoarele proceduri, la recomandarea medicului : ICSI / PICSI / EmbryoGlue / Cultura Blastocist

Costuri generale proceduri și investigații

Vitrificare embrioni, blastociști, ovocite  400 Euro

Monitorizare embrioni înghețati 60 Euro/trimestru

Congelare spermă 200 Euro

Monitorizare spermă înghețată 50 Euro/trimestru

Spermogramă 100 Lei

Spermocultură 45 Lei

Histeroscopie 1150 Lei

 

Profesionalism si suflet - motivele noastre de succes

Peste 500 de copii sanatosi deja nascuti in urma tratamentelor de fertilizare la OminiClinic Iasi

48% - rata de reusita pentru Fertilizare In Vitro prin Subprogramul National FIV/ET pentru 2015, conform datelor oficiale, ne pozitioneaza in top 3 clinici FIV din Romania

Echipa completă de specialiști de top în medicină reproductivă: profesor universitar, embriologi, ginecologi, anestezist, bioinginer laborator, asistente, psiholog, specialiști în tratarea infertilității.

Pacienții nostri vin nu numai din toate colțurile țării, dar tot mai multe solicitări și din străinatate. Avem copii născuți în Germania, Anglia, Suedia, Italia, Slovenia, Spania, R. Moldova. Aceste cupluri solicită serviciile noastre nu numai pentru prețuri convenabile, dar și datorită renumelui bun al medicilor români. Echipa noastră medicală se instruiește continuu la cursuri și conferințe internaționale în domeniu pentru a se menține în topul celor mai buni specialiști.

Programeaza o consultatie de fertilitate!

Programarile pentru consultatii se pot face:

- pentru OminiClinic Iasi : (004)0 232 216 260

- pentru FetalMed Chisinau : (+373 69) 927 184