Subprogramul National FIV / ET la Ominimaterna

 

Prezentarea subprogramului


Datorita istoricului de performanta din anii anteriori in Subprogramul National FIV/ET, Centrul de Fertilitate OminiMaterna a fost bugetat de catre Ministerul Sanatatii pentru a continua acest program. Criteriile de eligibilitate pentru cuplurile ce vor beneficia de tratamentul infertilitatii prin aplicarea procedurii de fertilizare in vitro si embriotransfer  sunt cele stabilite de Ministerul Sanatatii pentru Subprogramul National FIV/ET 2015 prin ordinul nr.386/2015. Acestea vor permite o selectie obiectiva a cuplurilor in cea mai mare concordanta cu indicatiile de efectuare a procedurilor.


Ne bucuram ca Ministerul Sanatatii a hotarat includerea clinicii noastre in acest Subprogram pentru a putea veni in ajutorul numarului mare de cupluri din zona Moldovei care isi doresc sa obtina o sarcina, nu reusesc in mod natural si nu au posibilitatea financiara de a sustine integral tratamentele de fertilitate.

 

Costuri aditionale nesubventionate:

  • Medicatia pentru stimularea ovariana, achitata la farmacii
  • Unde este cazul, inghetarea embrionilor.

 

Echipa medicala

 

Componenta echipei medicale care va participa la Subprogram in cadrul Centrului de Fertilitate OminiMaterna este:

Dr. Alexandru Luca

Dr. Alexandru Luca

Doctor Primar Obstetrica Ginecologie
Specialist Infertilitate

Dr. Anca Stefan (Berescu)

Dr. Anca Stefan (Berescu)

Medic Specialist Obstetrica Ginecologie

Inscrie-te gratuit completand formularul urmator!

Pentru informatii suplimentare puteti sa ne contactati:

Catalina Munteanu – catalina.munteanu@ominimaterna.ro, tel:  0730 021 789

Marlena Andone - marlena.andone@ominimaterna.ro

 

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal precum si cu trimiterea informatiilor personale din formularul de contact catre NEWLIFE BM SRL pentru folosirea acestora in scopuri: