Programul national pas cu pas: Consiliere completa si gratuita

 

Fondurile pentru Programul National de Fertilizare in Vitro au fost suplimentate integral! In prezent aceasta se poate face GRATUIT, la noi la clinica, iar numarul de locuri anul acesta este nelimitat!

Inca de la anuntul oficial suntem asaltati cu multe intrebări legate de program de la numeroase cupluri atat din Iasi, cat si din judetele mai indepartate precum Cluj, Constanta, Brasov etc.

Avand in vedere interesul major manifestat pentru program, venim in intampinarea cuplurilor cu o noua campanie care va facilita accesul la acesta.

In ce consta aceasta?

1. Cuplul va putea beneficia absolut GRATUIT de o evaluarea din partea unui specialist in tratarea infertilitatii care va decide in primul rand, daca cuplul are nevoie de FIV si apoi daca se incadreaza in programul national.

2. Apoi colegele noastre Catalina Munteanu si Marlena Andone va vor consilia GRATUIT cu raspunsuri si explicatii referitor la intocmirea si completarea dosarului.

Consilierea medicala din partea unui specialist in tratarea infertilitatii este primul pas pe care cuplurile interesate trebuie sa il faca si cuprinde GRATUIT:

  • spermograma, cu interpretarea acesteia pentru partener;
  • consultatie si ecografie pentru partenera;
  • consiliere de cuplu;
  • interpretarea rezultatelor analizelor efectuate;
  • propunerea unui plan de tratament personalizat.

 

Consilierea din partea colegelor noastre implica o serie de verificari si informatii cu privire la criteriile de eligibilitate pe care cuplurile sunt nevoite sa le indeplineasca pentru inscrierea in program.

 

Persoane de contact:

Marlena Andone: 0722 359 941

Catalina Munteanu: 0730 021 789

 

Pentru informații suplimentare și înscrieri ne puteți contacta și la recepția clinicii, la numărul dedicat Înscrierile pot fi făcute telefonic la numărul: 0724 394 550 sau ne puteți scrie la adresa de e-mail: office@ominimaterna.ro.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal precum si cu trimiterea informatiilor personale din formularul de contact catre NEWLIFE BM SRL pentru folosirea acestora in scopuri: