Anunț cu privire la activitatea clinicii

În atenția pacienților Ominimaterna!

Pentru a respecta măsurile luate prin Ordinul Ministerului Afacerilor Interne din 23.03.2020 privind reorganizarea activităților medicale, regretăm să vă anunțăm că începând din data de 24.03.2020, toate programările la OminiMaterna sunt anulate pentru următoarele 14 zile, urmând a fi reprogramate în funcție de evoluția contextului actual.

Pentru urgențe medicale, vă rugăm să contactați direct medicul curant.

Colegele noastre din recepție vor lua legătura cu toți pacienții aflați în această situație pentru a găsi cea mai bună soluție pentru reprogramare, sub rezerva că o eventuală reprogramare se va considera confirmată doar dacă nu vor interveni alte măsuri după această perioadă de 14 zile.

Ne cerem scuze anticipat pentru timpul lung de așteptare de pe numerele de contact ale clinicii, întrucât suntem solicitați telefonic în permanentă de către mulți pacienți care au luat la cunoștință de aceste măsuri ale Ministerului Afacerilor Interne și doresc să ia legătura cu noi pentru reprogramări.

Încercăm să răspundem tuturor, iar toate apelurile ratate vor fi sunate înapoi, mai puțin cele către numărul de fix, unde nu avem această opțiune.

Pe perioada de sistare a activităților medicale, vor rămâne disponibile pentru contact telefonic numerele de mobil afișate pe site, cu program redus, între orele 11:00 - 19:00.

Vă mulțumim pentru înțelegere!