CENTRU DE FERTILITATE

Pentru noi fiecare pacient este UNIC !

 

Dupa etapa de analize si investigatii si dupa stabilirea unui diagnostic corect vom trece la etapa terapeutica. Sinteza tuturor elementelor ne va indica solutia cea mai buna pentru dumneavoastra. Unele cupluri sunt prea grabite, atunci le vom sugera sa fie mai linistiti si sa urmeze cele mai simple instructiuni pentru valorificarea perioadei fertile.

In Centrul nostru tratamentele sunt strict individualizate, astfel se iau in consideratie o multitudine de factori (varsta, durata infertilitatii, patologia implicata, etiologia , analizele de laborator, greutatea etc.)

In mod normal, tratamentul infertilitatii trebuie sa parcurga etapele de la simplu la complex (de la monitorizarea ovulatiei pana la tehnicile cele mai sofisticate FIV si ICSI), dar unele cupluri pot prezenta probleme medicale mai importante, care necesita o interventie mai energica si mai complexa chiar de la inceput.

De asemenea, varsta avansata va impune evitarea unor proceduri care pericliteaza chiar si acele sanse mici pe care le mai are cuplul (monitorizarea ovulatiei, inductia simpla de ovulatie, inseminarea pe ciclu natural) si consilierea pentru a vedea ce sanse sunt utilizand procedurile FIV/ICSI.

Utilizam tehnicile si tratamentele care sunt practicate si in cele mai renumite clinici de Reproducere Umana Asistata din Europa si America, unde multi dintre noi am avut privilegiul sa ne imbogatim cunostintele legate de Medicina Reproductiva.

Vom fi obiectivi in aprecierea sanselor dumneavoastra de reusita, pentru a va crea un orizont realist al posibilitatii de obtine o sarcina.

 

Articole