Ecografii 2D, 3D, 4D

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru promovare: oferte, noutati, recompense.
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate

Ecografii 2D, 3D, 4D


Centrul dispune de un set de 4 ecografe care acopera toata gama de investigatii necesare. Avem posibilitatea efectuarii ecografiilor in tehnicile de reproducere umana asistata pentru obtinerea sarcinii. Pentru urmarirea sarcinii folosim cele mai sofisiticate moduri: Doppler, 3D si 4D.

La 11 saptamani efectuam morfologia fetala de primul trimestru, in care parametrii cei mai importanti sunt pliul nucal si lungimea osului nazal. Tot atunci se pot obtine indicii si asupra sexului viitorului bebelus. In trimestrul II sunt cele mai bune conditii pentru efectuarea unei ecografii 4D, care ne va oferi nu numai informatii valoroase din punct de vedere medical cat si o imagine spectaculoasa a fatului.

La morfologia de trimestrul II-III medicul specialist va urmari dezvoltarea normala pentru fiecare organ in parte. Deasemenea ecografic se pot decela riscurile pentru multe boli (diabet zaharat, eclampsie, nastere prematura, etc). Ecografia va oferi si informatii referitor la momentul aproximativ al nasterii.

Articole