Interventii chirurgicale obstetrica-ginecologie


Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru promovare: oferte, noutati, recompense.
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate

Avand la baza criteriul competentei, departamentul de chirurgie din cadrul OminiMaterna reprezinta primul loc din Iasi amenajat special intr-un spirit de rafinament si umanism, ce are in dotare cea mai moderna aparatura pentru interventii chirurgicale de natura genitala si mamara.

 

Blocul operator este compartimentat conform standardelor europene si astfel circuitul pacientului, al doctorilor, al materialelor si al sterilizarii sunt complet izolate si separate, toate acestea intalnindu-se in sala de operatii.

 

Principalele tipuri de operatii pe care le efectuam cu grija si raspundere sunt:

 

  • Extirparea tumorilor mamare benigne si maligne (prin tumorectomie, sectorectomie, qvadrantectomie, mamectomie)
  • Chirurgia uterului, ovarelor, trompelor histerectomie, ovarectomie, salpingectomie, anexectomie, pe cale abdominala, vaginala (fara a taia abdomenul, operatia efectuandu-se numai prin vagin) sau combinand cele trei variante prezentate anterior.
  • Refacerea chirurgicala a defectelor anatomice perineale (ruptura de perineu, incontinenta urinara de efort, prolaps uterovaginal).
  • Extirparea chisturilor de gland Bartholin si chisturilor vaginale
  • Himenoplastie
  • Sterilizare chirurgicala feminina (ligatura chirurgicala a trompelor uterine)
  • Vulvoplastie (chirurgie estetica genitala)

 

Vrei mai multe detalii despre aceste interventii? Programeaza o consultatie cu un medic specialist la receptia clinicii la 0232 216 260 sau prin formularul online de contact.

 

Articole