PREZENTARE

 

Primul centru de fertilitate din zona Moldovei va asteapta cu caldura si profesionalism! 

 

 

  

In Centrul nostru nu numai ca participam la conceperea unor noi vieti prin cele mai moderne tehnici, dar si monitorizam ulterior evolutia normala a sarcinii pana la nastere.   
Suntem primii in ce priveste rezultatele obtinute, asta inseamna peste 500 de sarcini deja obtinute in urma tratamentelor de fertilitate efectuate si multe altele urmeaza.

Dezideratul care ne ghideaza este sa fim primii si in inovatiile si metodele de tratare ale infertilitatii.

  • Prima clinica de Fertilizare in Vitro din zona Moldovei si una din clinicile FIV in care se pot efectua majoritatea tehnicilor de Reproducere Umana Asistata.
     
  • Primul copil din fertilizare in vitro din zona Moldovei s-a nascut dupa procedura efectuata in clinica noastra.
     
  • Primul copil din Programul National FIV/ET al Ministerului Sanatatii s-a nascut dupa o reusita in Centrul nostru de fertilitate.
     

Ce veti gasi la noi?   

 

Simplu: O atmosfera extrem de calda si primitoare, dublata de un inalt profesionalism si competente medicale obtinute in Clinci de renume din Europa si America. In cei 5 ani de la acreditarea sa, Centrul de Fertilitate se poate mandri deja cu multa experienta constructiva si rezultate din ce in ce mai bune.

Servicii medicale complete si plus de confort pentru pacient, care poate opta pentru o gama larga de proceduri si analize fara a fi nevoit  sa parcurga distante inutile.

Pe langa dotarea la cel mai inalt nivel si experienta medicilor, OminiMaterna colaboreaza cu centre de acelasi profil din Romania, dar si din lume.

Prima vizita va edifica si va spune mai mult decat 1000 de cuvinte! Veti aprecia caldura si omenia colectivului nostru. Sunt insa cateva lucruri care nu se vad si de aceea le scriem: Instruirea permanenta si dotarea dupa cele mai exigente standarde!

Pentru medicii nostri, prioritatea o constituie cercetarea si dezvoltarea continua in toate domeniile legate de medicina reproductiva.

Fiecare pacient este unic pentru noi si de aceea avem abordari individualizate pentru fiecare cuplu in parte. 
 

Veti beneficia de tratamentul cel mai indicat cazului dumneavoastra. 

 

 

De multe ori, a avea un copil este un vis greu de indeplinit.

Echipa medicala a Centrului de Fertilitate OminiMaterna pune la dispozitia pacientilor sai toata priceperea, experienta si dotarea necesara pentru a putea oferi cuplurilor cel mai de pret dar....sarcina mult dorita si un copil sanatos!