10 motive

 

De ce sa alegeti Centrul de Fertilitate OminiMaterna?

 

Conceperea unui copil se poate transforma intr-o provocare atunci cand pentru aceasta este nevoie de tehnici de Reproducere Umana Asistata. Alegerea unui doctor specialist in infertilitate sau a unei clinici de fertilizare in vitro este un pas foarte important care are un impact puternic nu numai asupra succesului procedurii, cat si asupra intregii experiente de a ramane insarcinata.

Va oferim  10 motive   pentru care Centrul de Fertilitate OminiMaterna este alegerea potrivita si prin care se diferentiaza de alte clinici de fertilitate.
 

Peste 600 de sarcini obtinute prin tratamente de fertilitate si multe altele urmeaza!

 

- o rata de reusita de aproximativ 41% pentru FIV in intervalul 2009-2015 prin tehnicile cele mai complexe, inclusiv ICSI, cultura de Blastocist etc. Si in 2018 asteptam sa se nasca numerosi copii, la care Centrul nostru si echipa sa medicala au contribuit cu caldura si pricepere.
 

Abordarea noastra difera in functie de cuplu si fiecare tratament este personalizat.
 

- nu mergem pe principiul “tratament universal” atunci cand tratam un cuplu. Fiecare pacient este UNIC pentru noi. Doctorii nostri specialisti in infertilitate va vor invita la o discutie in care sa afle istoricul dumneavoastra medical in amanunt, apoi vor concepe un plan special pentru cazul dumneavoastra pentru a va creste sansele de reusita.
 

Primul copil din zona Moldovei nascut dupa FIV a fost conceput in clinica noastra.
 

- de asemenea primul copil nascut in cadrul Programului National a fost o reusita dupa FIV in Centrul nostru. Avem performante deosebite in tratarea infertilitatii inca de la deschiderea de acum 10 ani a Centrului de Fertilitate, iar echipa medicala are o pregatire corespunzatoare cu o perfectionare continua in domeniul reproducerii umane asistate .
 

Primim si cele mai dificile cazuri de infertilitate 
 

- inclusiv acelea care au fost refuzate sau nu au avut reusite in alta parte. Prioritatea noastra este sa va ajutam sa aveti un copil, nu sa refuzam cuplurile care au nevoie de ajutor, doar ca sa ne mentinem ratele de succes.


Pacientii nostri 
 

​- vin la Centrul de Fertilitate OminiMaterna nu numai din toate colturile tarii, dar tot mai multe solicitari avem si din strainatate. Avem copii nascuti in Germania, Marea Britanie, Suedia, Italia, Slovenia, R.Moldova. Aceste cupluri solicita serviciile noastre nu numai pentru preturile convenabile, dar si datorita renumelui bun al medicilor romani din acele tari. Deasemenea este o dovada a rezultatelor deja obtinute si recunoscute, in principal datorita standardelor inalte aplicate in tratamentele de fertilitate si a ratelor de succes crescute.

Dl.Prof.Dr. Mircea Onofriescu coordonatorul Centrului de Fertilitate OminiMaterna, este un expert renumit in tratarea infertilitatii si a medicinei materno-fetale, iar Dr. Adrian Bors este specialistul nostru supraspecializat in medicina reproductiva si in tratarea infertilitatii.

 

Contribuim la scolirea si perfectionarea continua a specialistilor nostri 
 

- prin participari atat la cursuri teroretice cat si la pregatire practica in clinici si laboratoare de fertilizare in vitro de renume mondial. Astfel, aplicam si cele mai noi tehnici si protocoale, fiind conectati permanent la inovatiile din medicina reproductiva.
 

Avem rezultate foarte bune in cazul Fertilizarii in Vitro
 

realizate cu transferul de embrioni dezghetati, care anterior au fost cryoconservati si stocati in banca noastra de embrioni. Acest lucru confirma standardele inalte ale procedurilor si echipamentelor de cryogenare din laboratorul de Fertilizare in Vitro.
 

In Centrul nostru oferim servicii integrate multidisciplinare
 

- (Fertilizare in Vitro, Obstetrica-Ginecologie, Endocrinologie, Urologie, Genetica, Psihologie, Laborator analize). Astfel, nu numai ca participam la conceperea unor noi vieti prin cele mai moderne tehnici, dar si monitorizam evolutia normala a sarcinii pana la nastere Ulterior pastram relatia cu parintii copiilor pentru orice nevoie de consiliere, iar copilasii devin membri ai Gradinitei – OminiMaterna.

Embriologi acreditati european ESHRE 
 

in 2017 embriologii noștri, prin mâinile și sub privirile cărora trec toți embrionii înainte de a deveni bebeluși, au obținut acreditarea europeană ESHRE! Printre care, embriologul nostru Maria Butnaru a devenit Senior Clinical Embryologist, primul si unicul din zona Moldovei!

Suntem în TOPUL clinicilor de fertilitate din România dupa rata de succes obținută în anii precedenți 
 

- În 2015, Ministerul Sănătății ne-a inclus în Top 3 clinici din țară după rezultatele obținute în cadrul Subprogramului Național de FIV/ET.