IUI sau FIV cu sperma donator Cryos

IUI sau FIV cu sperma donator Cryos

Pentru cuplurile infertile in care cauza principala este factorul masculin cu modificari foarte severe ale calitatii spermei (azoospermie), se poate apela la cea mai mare Banca de Sperma din Europa – Cryos, Danemarca.

Accesand site-ul http://dk-ro.cryosinternational.com/ si consultand Ghidul special creat pentru facilitarea comandarii probelor de sperma, cuplul poate alege conform mai multor parametri (inaltime, greutate, culoare ochi, par, profesie etc.) donatorul cel mai potrivit si achizitiona probele de sperma direct de la Banca Cryos.

Probele de sperma solicitate vor ajunge cu un transport special securizat in cateva zile la Centrul nostru de Fertilitate, unde la solicitare cuplului vor fi monitorizate in conditii speciale pana la efectuarea inseminarii intrauterine sau a fertilizarii in vitro.
 

Inainte de a comanda se vor trimite copiile buletinelor pe adresa marlena.andone@ominimaterna.ro in atentia Responsabilului de Relatii cu Pacientii, Marlena Andone sau se vor lasa la receptia clinicii. Pe baza cartilor de identitate se va obtine de la autoritatile competente aprobarea comenzii ulterioare si veti primi din partea Marlenei Andone confirmarea de aprobare a comenzii.
Daca aveti nevoie de ajutor suplimentare, trebuie sa va adresati bioinginerului  Andreea Luca la adresa de e-mail andreea.luca@ominimaterna.ro sau direct la clinica. Va vor indica pasii mai in amanunt care trebuie urmati pentru a putea demara procesul de comanda de la Cryos.

Sperma oferita de Cryos are o calitate deosebita si o capacitate fertilizatoare de exceptie. Donatorii trec printr-o selectie riguroasa si efectueaza o gama obligatorie de analize.

Din experienta Centrului nostru, avem rezultate foarte bune pe procedurile efectuate cu sperma de la Cryos, cu o rata de sarcini de aproximativ 40% per cuplu, peste media reusitelor cu sperma de la partener.

Citeste si despre Acordul RUAM cu tert donator (Cryos)  – declaratie notariala obligatorie.

Articole